Adevar sau Provocare

untitled

Cand v-ati  intrebat ultima data ce va doriti cu adevarat?

Cu adevarat, nu doar simple necesitati zilnice. Cand v-ati asezat ultima data pe marginea patului/pe o patura in iarba/in coltul vostru de lucru (oriunde meditati cel mai bine) si v-ati intrebat cateva lucruri simple cum ar fi: ce va doriti, unde vreti sa ajungeti, care sunt telurile sau obiectivele pe care le urmariti?

A trecut ceva timp, asa-i? Sau mai corect spus, ati facut vreodata acest gen de introspectie in care mergeti pe un fir pana la capat?

Desi la prima vedere pot parea o serie de intrebari mai potrivite pentru umerii unui adolescent la inceput de viata sau ai unui tanar absolvent pe cale sa o ia pe un drum sau altul, ele au mai multa consistenta si insemnatate decat lasa sa transpara.

Inceputurile ne asteapta la tot pasul intr-o forma sau alta,in plan personal si cu atat mai mult in business. In business fiecare zi este un nou inceput. Fara sa ne dam seama chiar, cei mai multi dintre noi ne stabilim obiective in mod inconstient mai mici sau mai mari din secunda in care ne-am asezat la birou. Un nou proiect, o idee, un plan nou de dezvoltare, derularea unui proiect inceput cu o zi in urma, toate sunt mici obiective pentru ziua respectiva.

Dar ce s-ar intampla, oare, daca fiecare dintre acele mici obiective ar fi de fapt picaturi dintr-un ocean? Cele care converg inevitabil spre un intreg? Big picture ii spun americanii – si nu gresesc. Lucrurile incep sa aiba un alt contur.

Ce-ar fi daca nicio intalnire nu ar mai fi facuta doar pentru umplerea unor agende? Ci pentru ca intr-adevar esti deschis la a-l cunoaste cu adevarat pe omul din fata ta.

Ce-ar fi daca fiecare eveniment la care participi ar urmari lansarea unor proiecte urmatoare? Pe principiul fa ca totul sa conteze

Ce-ar fi daca fiecare campanie pe care o derulezi ar fi o mica poveste despre obiectivele brandului tau? Doar este cel in care ai incredere, sub umbrela caruia te afli si tu.

Ce-ar fi daca alegerea partenerilor de business s-ar face in concordanta cu aceste obiective prestabilite? Real si onest.

Toate aceste lucruri dau continuitate. Stabilirea unor teluri, a unor obiecive ne da combustibilul necesar pentru a alerga catre un finish line. Oricare ar fi acesta.  Si nu in ultimul rand confera incredere celor din jur, facandu-ne un partener de viitor. De ce? Pentru ca lupta pentru ceva mai bun, pentru crestere si dezvoltare, pentru durabilitate nu este facuta in van. Ea este un semnal pentru o afirmatie simpla “suntem aici si nu avem de gand sa plecam prea repede”

De aceea suntem adeptii stabilirii de obiective, de teluri. Mai apropiate sau mai indepartate ca posibilitate de punere in practica

Intr-o lume in continua modificare, dezvoltare si adaptare,voi cum faceti lucrurile sa mearga? Voi va stabiliti obiective?
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s