Cautam Super Account!

super accountLucram in domeniul publicitatii, ceea ce inseamna dimineti agitate, cafea tare ca sa poti tine ritmul, sedinte de brainstorming, de vanzari si productie, dupa-amiezi si mai agitate, joc in echipa,  o avalansa de informatii si solicitari in care nimeresti parca deodata, deadlineuri, de cele mai multe ori absolut haotice, intrebari nebunesti si dorinte din cele mai iesite din comun si randuri nenumarate de negocieri.

Daca ai citit pana aici inseamna ca nu te sperii usor! Ca esti o persoana dinamica, deschisa la nou, foarte buna in relationarea si in contactul direct cu oamenii, careia nu ii plac lucrurile banale, cu abilitati bune in negociere si nu in ultimul rand pregatita sa se distreze si sa faca toate aceste lucruri cu zambetul pe buze.

Ne dorim ca tu sa stii sa faci diferenta intre DTP si creatie, sa stii ca exista mai multe tipuri de hartie in afara celei de copiator si faci diferenta intre un flyer si un pliant.

Pe langa toate cele de mai sus, se vor alatura proiectele de marketing ale companiilor medii si mari la care va fi nevoie sa oferi solutii nebanuite si intotdeauna ieri.

Vestea buna este ca nu treci singur prin toate astea. Suntem o echipa tanara (credem ca pisica e cel mai varstnic membru) si vesela. Unii suntem mai tehnici, altii mai creativi, dar cel mai important este ca toti ne dorim acelasi lucru: sa ne depasim limitele.

Si daca tu ai fi cel norocos, care sunt primele trei lucruri pe care le-ai face in prima zi aici?

Cine te enerveaza mai tare: creativii boemi care au o lume proprie sau oamenii tehnici care iti cer date fixe, detalii si exemple concrete?

Asteptam cu drag sa ne cunoastem!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s