Dă-mi voie să te ţin minte!

2

Este un lucru dovedit practic. Pentru a avea un stil de viaţă sănătos, ar trebui să alegem cu mai multă grijă mâncarea pe care o consumam, poate mai facem şi ceva exerciţii fizice şi suntem surprinsi când vedem că începem sa ne placă mult de tot ceaiul verde.

Sunt eforturi pe care alegem sau nu să le facem. Dacă vrem să obţinem un rezultat, sa facem ceva pentru noi, cu siguranta le vom face.

Când vrem să lasam o impresie memorabilă partenerilor de afaceri sau clienţilor, sunt alte încercări pe care, la fel, alegem sau nu să le facem. Sunt de fapt lucruri esenţiale care se obţin cu trudă şi nu trec neobservate de ceilalţi.

Acele detalii care surprind si care fac diferenta. Încântă.

Si noi, ca mulţi alţii, am primit de-a lungul timpului sute de cărţi de vizită. Sute. Avem o cutie întreagă, toate claie peste grămadă, niciodată nu mai ştiam care a cui e. Păreau toate la fel. Dacă schimbam între ele numele companiilor de pe acele cărţi de vizită, nu era nici o diferenţă. Niciodată nu am avut timpul şi răbdarea de a le pune într-o ordine.

Ne-au rămas însă în memorie acele prezentări, cărţi de vizită, lucruri diferite. Cele care purtau acel je ne sais quoi care scotea totul din anonimat. Şi pe care le-am păstrat într-un alt loc.

Am primit cândva o carte de vizită mult mai mare decât dimensiunile standard. Am vazut apoi o bucată de hârtie nu cine stie ce, dar totusi era o idée grozava.

La o conferinţă, compania gazdă a pregătit, printre altele, nişte pixuri… Da, pixuri, obiectele acelea cât se poate de banale, dar care aveau ceva diferit: erau imprimate cu mesaje nostime. Reacţia celor care le primeau era la fel. Erau surprinşi şi amuzaţi.

Ideea este simplă: dacă vrei să impresionezi în afaceri, este bine să te prezinţi altfel. La fel ca în viaţa de zi cu zi, nu?! Dacă faci tot ceea ce fac şi ceilalţi, sau cei mai mulţi, si nu te diferentiezi cu nimic, sunt toate sansele sa te pierzi in multime.

Noi propunem 3 alternative de a nu te pierde in multime. Ca lumea sa te tina minte!

1. Pentru următorul eveniment la care participati, ieşiti din pătratul în care s-au cuibărit cei mai mulţi.

Materialele de prezentare pot face impresie folosind mici trucuri. Hârtia are, într-adevăr,  patru colţuri, dar nu trebuie să rămână aşa… în colţuri. Intrebati-ne şi venim cu variante alternative. Altfel.

Fie ca este vorba de o hartie texturata sau de o prezentare pe un mini display sau o prezentare in format 3D.

2. Cartea de vizită cu personalitate.

Cartile de vizita sunt tot timpul la moda. Secretul este ca ele sa fie purtate cu personalitate. Personalitatea celui care o oferta, cat si a cartii de vizita.

Cum povesteam mai devreme.

Secretul? Alegem un format atipic, o hartie cu un quelque chose, combinatii inedite de culori, text scurt si de efect

Oricui i-ar fi ceva mai greu să arunce printre altele zeci o carte de vizită unică. Asa se castiga un loc la vedere.

3. Targurile. Testul cel mare.

Remarcarea în mijlocul altor zeci de companii, care încearcă din răsputeri acelaşi lucru – de a se remarca, ei bine, asta da provocare!

Daca exista inspiraţie, variante sunt mereu. Se pot folosi standuri expoziţionale mari şi suporturi inedite, prin care se promoveaza produsele şi serviciile.

Mesajele utilizate trebuie sa transmita! Sa produca emotie! Sa ramana in mintea clientului – oricine ar fi acesta.

Acestea sunt doar câteva idei pentru a face lucrurile altfel. Sunt intotdeauna solutii pentru originalitate. Trebuie doar sa uitam de sabloane.

Advertisements

2 thoughts on “Dă-mi voie să te ţin minte!

  1. Pingback: Acele cadouri care ne aduc aproape un brand « Point Max

  2. Pingback: Reblogged Point Max: Acele cadouri care ne aduc aproape un brand | AMD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s