Reblogged: “Cum transformi criza in oportunitate?” la Leaders Academy

Astazi Adrian va sustine prima sesiune de mentorat pentru absolventii Leaders Academy.

“Dragi Prieteni,

Cu drag va anunt ca maine voi sustine prima sesiune de mentoring pentru absolventii Leaders Academy (la sediul Fundatiei Leaders, din Bucuresti).

Leaders Academy este un program initiat de Fundatia Leaders pentru managerii aflati in tranzitie spre o pozitie de conducere si tinerii antreprenori romani cu varsta peste 25 de ani, care au fost recent promovati sau experimenteaza un nou rol de management, au potential ridicat de leadership, isi doresc sa conduca cu viziune si inspiratie, sa descopere si sa dezvolte talentul oamenilor din echipele lor si sa invete prin procese de invatare neconventionale.

Tinerii pregatiti la LEADERS Academy provin din companii de toate marimile si din toate domeniile, in special industrii aflate in crestere pe piata. Printre functiile ocupate de participanti se regasesc:directori de departamentmanageri de programsenior manageriteam leaderiantreprenori,manageri din sectorul public sau cel neguvernamentallideri de ONGconsultanti.

Propunerea mea pentru dezbaterea de maine este Cum transformi criza in oportunitate?Impreuna cu absolventii Leaders Academy, vom schita maine cateva raspunsuri. Cu siguranta fiecare dintre ei, la fel ca si noi, si-au adresat cel putin o data intrebarea aceasta.

Experienta mea de 15 ani in business va fi imbogatita cu experienta tinerilor leaderi pe care ii voi cunoaste maine.

Voi reveni cu impresiile intalnirii de maine.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s