Petrecerea de luni sau cum i-am spus “La multi ani!” sefului nostru!

Un astfel de eveniment nu avea cum sa nu fie mentionat la noi pe blog.

Ieri, pe 24 iunie, a fost ziua de nastere a sefului nostru. Dupa urari pe sms-uri care mai de care, astazi l-am sarbatorit cum se cuvine (am profitat ca inca nu s-a votat legea cu ziua de nastere libera de la stat). Noi am adus cadoul, Adi a adus tratatia  – veti vedea in poze cam ce a mai ramas dupa ce termitele au trecut in vizita.

Cu experienta noastra din anii anteriori, ne-am decis ca anul acesta sa ne organizam din timp, insa cum cadoul facut pe ultima suta de metri este cel mai apreciat si inspirat, dupa ce ne-am gandit si ne-am razgandit, Adi a primit cadou un set grozav de instrumente de scris (stilou, roller si pix), gravate cu numele lui! Asta a fost cireasa de pe tort. Cunoscandu-i pasiunea “pentru scris” nu am dat gres cu cadoul.

Diferit de alti ani, am “facut” o felicitare ad-hoc – tabloul din imagini este felicitarea noasta – credem noi ca i-a cam placut si aceea.

Asadar, La multi ani! Sa ne traiesti, sa ne fii sanatos, sa ne indrumi ca si pana acum si sa nu ne lipsesti de sfaturile tale, nici de critici si observatii!

Cu drag, noi cei de la Point Max  🙂

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s