7 ani de Point Max

Azi sarbatorim 7 ani de Point Max, in formula actuala! Sunt 7 ani de munca facuta cu drag, de experiente de tot felul, de trairi, de oameni minunati, de colegi surprinzatori – sunt 7 ani de echipa! Am ajuns la “norocosul 7”.

7 este unul din numerele considerate magice! Exista 7 minuni ale lumii antice, 7 minuni ale Evului Mediu, 7 minuni naturale ale lumii, 7 continente si 7 mari, 7 zile ale saptamanii, 7 planete, curcubeul are 7 culori, 7 virtuti ale omului, 7 pacate capitale …, cerul este format din 7 straturi, lumea a fost construita in 7 zile, Roma a fost constuita pe 7 coline, templul lui Solomon avea 7 trepte, sunt 7 note muzicale, celula vie are 7 compusi principali …

Si Point Max are 7 elemente din care este format: oamenii care alcatuiesc echipa, viziunea lui Adrian, relatiile umane pe care le construim – bazate pe incredere si transparenta, daruirea fiecaruia dintre noi pentru ca lucrurile sa fie facute corect, la timp, foarte bine, profesionalismul cu care ne rasfatam clientii si partenerii, portofoliul format din branduri premium, cu standarde mari de exigenta, reactiile prompte si eficiente la orice schimbare aparuta.

Cei care ne cunosc, sunt invitati sa alcatuiasca propria lista de 7 elemente ale Point Max. Pentru cei care urmeaza sa ne cunoasca – cele 7 elemente pe care doriti sa le regasiti la noi, care sunt?

La multi ani si Buni, dragilor!!!!

Advertisements

One thought on “7 ani de Point Max

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s