PointMax si Graficisme la Meet the Women!

Femei in afaceri. Business la feminin. Meet the woman. Networking. Alice Botnarenco. Success. Vanzari. World Class. Raluca Anton. Andreea Ionita. Eisberg. Nicoleta Scarlat. Cusut cu ata roz. Continental Hotels. Ivatherm. Bistro Montignac. Rentrop si Straton. Russenart Communications. Slim Art. Portelan Pictat. Academica. Rent a Car Kapitolium. Point Max. Graficisme.

 Sau pe scurt – a doua intalnire a Femei in Afaceri din aceasta primavara. O alta modalitate de promovare insotita de oportunitatea crearii de noi parteneriate. Fiecare dintre participantele la intalnire face o scurta descriere a business-ului pe care il reprezinta si puncteaza cateva cuvinte despre propria persoana. Intalnim oameni, dezvoltam afaceri – cam asa s-ar traduce intalnirile organizate de Alice si echipa sa.

 Cu stangaciile inerente vorbitului in public, de la o intalnire la alta cunoastem povesti noi ale unor femei puternice si ambitioase si constatam ca se simt din ce in ce mai bine in acest mediu. Inainte de companie, exista omul care o reprezinta – in cazul nostru femeia. Este o provocare sa descoperi inspiratia si curajul unor doamne care isi recladesc destinul de la zero. Sunt Doamne care isi tin cu fermitate, inspiratie si curaj vietile in maini. Si aceleasi atribute stau si la baza afacerilor sau echipelor lor.

 Meritati tot respectul si admiratia, Doamnelor!

 Intrebarea mea si a colegei mele Iulia, era – cum ar putea Point Max si Graficisme sa sustina acest proiect? Primul raspuns a fost – un voucher cu discount pentru participante (va asteptam cu drag si va incurajam, Doamnelor sa il folositi). Intalnirile viitoare vor avea alte raspunsuri pentru a sustine businessul la feminin!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s