Bine ai venit, Dorel!

Avem un nou membru!  Ce-i drept, nu e chiar o fiinta vie, dar are nume si propria locuinta. Se numeste Dorel si isi duce traiul intr-o cutie de plastic donata de colega noastra, Catalina.

Dorel este, asa cum l-au descris posesoarele lui, Ioana si Speranta, prietenul nostru pentru zile grele. El a luat fiinta din dorinta fetelor de a avea un loc in care sa-si depoziteze banii.

Inaugurarea lui a venit cu bucurie in sediul nostru si toti au cotizat cu ce au putut la cutia fetelor. Ba mai mult, unii dintre ei s-au servit si cu un biscuite din partea lui Dorel.

Fetele mi-au povestit ca au o super idee: vor sa faca rost de stanta si sa realizeze cutia Dorel. Au chiar si o viziune in ceea ce priveste design-ul dar n-au vrut sa dezvaluie mai mult. Singurul amanunt pe care l-am primit de la ele este ca Dorel trebuie sa devina cunoscut in toate firmele si ca toti ar trebui sa ia exemplu lor, sa infiinteze un Dorel care sa reprezinte pentru fiecare, pusculita de la munca.

Prima golire a lui Dorel va avea loc in curand. Fetele spuneau ceva de o cafea in oras… Pana la prima golire insa, sustinem ideea fetelor si ne gandim la cutia Dorel marca inregistrata.

Advertisements

2 thoughts on “Bine ai venit, Dorel!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s