Horaţiu Mălăele se semnează pe paharele La Fântâna

This slideshow requires JavaScript.

Bucuresti – 28 februarie 2011 – Compania La Fantana, lider de piata pe segmentul distributiei si imbutelierii de apa naturala consumata prin intermediul watercoolerelor, anunta rebrandingul paharelor de plastic oferite atat consumatorilor din companii, cat si celor casnici.

Astfel, incepand cu 1 Martie, consumatorii La Fantana vor savura apa de izvor din paharele semnate de Horatiu Malaele. Noul design a fost realizat de atelierul de creatie Graficisme, detinut de Adrian Dobre si Horatiu Malaele, prin intermediul caruia artistul a creat noua identitate vizuala a paharelor La Fantana.

“La Fantana isi doreste sa devina o solutie completa de hidratare, adaptata fiecarui client in parte. Pentru ca anul acesta ne adresam in egala masura companiilor si consumatorilor casnici, ne-am dorit sa le oferim acestora un motiv in plus prin care sa fim nu doar parteneri, ci si prieteni. Ideea paharelor semnate de Horatiu Malaele vine sa sprijine aproprierea de clientii nostri, oferindu-le un moment de relaxare cu ajutorul artei. Ne-am gandit la Horatiu pentru ca acesta este mai mult decat un excelent actor, el etalandu-si valoarea si in zona artistica a desenului”, a spus Ana-Maria Gate, Marketing Manager La Fantana Romania.

Investitiile in acest proiect au presupus partea de creatie, adaptata comunicarii valorilor companiei intr-o maniera cat mai prietenoasa si curata, cat si caracteristicilor tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca pentru ca designul sa poata fi tiparit pe paharele La Fantana.

„Apreciez companiile care vad mai mult intr-un  business, intelegand si valoarea artisitica a unui proiect pe care il pun in practica. Acesta este un proiect reusit, din toate punctele de vedere”, a adaugat Horatiu Malaele.

Productia paharelor La Fantana este realizata alaturi de cei mai buni productori de materiale plastice din Romania. Cele aproximativ 5 milioane de pahare consumate lunar vor fi inlocuite treptat de cele cu noul design, care vor fi livrate clientilor La Fantana odata cu comanda de apa.

* * *

Despre La Fantana

La Fantana are o istorie de peste 10 ani in Romania si in prezent este lider de piata pe segmentul distributiei si imbutelierii de apa naturala consumata prin intermediul watercoolerelor, atat pentru companii, cat si pentru mediul rezidential.

Grupul La Fantana numara in prezent 600 de angajati in Romania si  Serbia, doua unitati de imbuteliere in Romania (una la Bucuresti si una la Talmaciu) si o unitate de imbuteliere la Mitrovo Polje, in Serbia.

La Fantana deserveste in Romania un numar de 25.000 de clienti companii si institutii iar numarul watercoolerelor instalate este de 55.000 la nivelul intregii tari.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s