Desen de Poveste

… in mansarda librariei Carturesti

Pe 16 decembrie, in mansarda librariei Carturesti, a avut loc seara de poveste Point Max.
Anul acesta, in calitate de sponsor al Fundatiei Principesa Margareta, am organizat una din Serile de Poveste ale lui 2010.
Scopul evenimentului este sa apropie copii de lectura, de povestile de odinioara, de personajele de basm. Seara a fost una foarte plina. Au venit multi copii, de toate varstele, insotiti de parinti.
Ne-au facut onoarea de a fi alaturi de noi  Alexandru Arsinel, George Mihaita, Bianca Brad, Corneliu Visoianu, Liana Stanciu si Monica Popescu. Fiecare din distinsii nostri invitati au citit povesti copiilor, iar acestia i-au rasplatit cu poezii si cantecele de Craciun.

Impreuna cu partenerul nostru, farmaciile Help Net, am dat fiecarui copil cadouri – dulciuri si jucarii. Va puteti imagina cata fericire pe capul lor!!!

Ana a realizat o carte de colorat pentru copii, pe care am tiparit-o si am dat-o acestora cadou. Tot Ana le-a facut invitatia la desen – pe parcursul serii, a desenat impreuna cu copii prezenti la poveste.
A fost cu noi si Lucia – o alta desenatoare de poveste.

Desigur, cel mai de seama organizator a fost micul si buclucasul Vladimir. A fost singurul, dealtfel care a avut ecuson cu Organizator. Tot Vladimir a dat un interviu la 10TV, impreuna cu mama lui, desigur :).

A fost si Tania la Seara de Poveste – fetita Claudiei. Claudia este colega noastra de la dtp. Au mai fost Maria, Cristi, Paul si prietenul sau cel mai bun si multi, multi alti copii.

Si ca seara noastra sa fie una cu adevarat de poveste, afara ningea cu fulgi mari si grei. Tot copii au fost cei mai fericiti de zapada – parintii, in schimb, se gandeau cu amar la traficul pe care il aveau de infruntat.

Una peste alta, a fost o seara frumoasa, in care ne-am simtit bine impreuna.

La anul, va aspteptam si pe voi alaturi de noi!

Sa aveti un an extraordinar, cu intamplari deosebit de bune!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s