Toamna aceasta

E frumoasa toamna. Imi place in fiecare an. Are gustul inceputului – inceput de an scolar, proiecte noi, treaba la birou, inceput de activitate. E anotimpul pich-urilor, al proiectelor noi, inceputul campaniilor de tot felul.

Si vremea e un pic rece, nici gerul din iarna si nici arsita din vara – e numai bine pentru inceput, pentru inceputuri.  Nu stiu cum sunt altii, dar pentru noi de la 1 septembrie incepe un alt an. Cu zgomot, cu agitatie, cu o stare de bine si cu forte proaste dupa concediile din vara.

Toamna asta a inceput frumos – avem conturi noi si importante, avem pich-uri in desfasurare la care asteptam sa ne anunte ca le-am castigat, avem campanii pe care sa le lansam, avem informatii proaspete si demne de impartasit. Avem dorinta de a creste, de a merge mai departe, de a fi mai buni si mai performanti.

Toamna inseamna starturi noi, energie, inseamna introspectie provocata de culorile de afara, insemana ploaie care te indeamna la un ceai cald si intalniri cu oameni demult nevazuti. Toamna vorbeste – vorbeste depre anul ce va sa vina, despre sperante, proiecte si pregatiri; vorbeste despre target-uri, despre teluri si tinte de atins; face evaluari, bilanturi, trage linie si vede plusuri sau minusuri – pentru fiecare in parte. Toamna e mai asezata, e mai aparte, ii aduna pe toti la locurile lor – nu mai sunt la mare sau la munte sau in excursii exotice.

Ne-am propus multe pentru toamna asta, vom reveni cu ele pe masura ce le realizam. Pana atunci, insa – sa aveti o toamna vie si colorata, plina de reusite si de idei bune!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s